30 dagen proefslapen hoofdkussen

Haal het beste uit onze 30 dagen proefslaapperiode: Tips om ons kussen te testen

Bij Somora bieden we onze klanten de mogelijkheid om 30 dagen proef te slapen op onze kussens. We begrijpen dat het kiezen van het juiste kussen een belangrijke beslissing is die een aanzienlijke invloed kan hebben op de kwaliteit van je slaap. Daarom bieden we je de kans om ons kussen uit te proberen en te beslissen of het voor jou werkt. Maar hoe haal je het beste uit deze proefperiode?

  1. Geef jezelf de tijd om te wennen Het kan even duren voordat je lichaam zich aanpast aan een nieuw kussen. Geef jezelf minstens een week de tijd om te wennen aan het kussen voordat je beslist of het wel of niet geschikt is voor jou.

  2. Test het kussen in verschillende slaapposities Probeer het kussen uit in verschillende slaapposities om te zien of het in elke positie comfortabel is. Dit is vooral belangrijk als je gewend bent om in verschillende houdingen te slapen.

  3. Combineer het kussen met je favoriete slaapaccessoires Sommige mensen slapen graag met extra kussens, zoals een kniekussen of een lichaamskussen. Probeer het nieuwe kussen uit in combinatie met deze accessoires om te zien of het nog steeds comfortabel is.

  4. Test het kussen op verschillende matrassen Het kussen dat je nu gebruikt kan anders aanvoelen op een ander matras. Als je van plan bent om het kussen op een ander matras te gebruiken, test het dan uit om te zien of het nog steeds comfortabel is.

  5. Let op je slaaphouding en eventuele pijnklachten Als je last hebt van nek- of rugpijn, let dan goed op hoe het nieuwe kussen hierop van invloed is. Als je merkt dat de pijnklachten verminderen met het nieuwe kussen, kan dit een teken zijn dat het kussen geschikt is voor jou.

Met deze tips kun je het beste uit de proefperiode halen en beslissen of het kussen bij jou past. Bij Somora geloven we in de kwaliteit van onze kussens en hopen we dat je na de proefperiode van 30 dagen net zo enthousiast bent als wij.

Retour au blog